I le isi 5 tausaga, O ai o le a taʻitaʻia le Global Intelligent Video Surveillance Market

Talu mai le tulaʻi mai o le faʻamaʻi i le 2020, ua faʻaalia e le pisinisi saogalemu le tele o le le mautonu ma faigata.I le taimi lava e tasi, o loʻo feagai ma faʻafitauli faigata e pei o le le paleni o laina tuʻuina atu i luga ma lalo, o le tau o meafaitino, ma le le lava o tupe meataalo, e foliga mai o loʻo ufitia le alamanuia atoa i le puao. ua vave ona atiina ae.I le taimi nei, o atunuu ma malo eseese ua tuʻuina le atamai faʻapitoa i se tulaga maualuga maualuga.O loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le faʻaogaina o le atamai pito i luma, ma o Saina e taʻitaʻia le lalolagi.

e6a9e94af3ccfca4bc2687b88e049f28

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, i le 2020, o le aofaʻi o le faʻaogaina o kamela fesoʻotaʻiga a le lalolagi atoa na oʻo atu i le 15%, o Saina e latalata ile 19%, o loʻo faʻamoemoeina i le 2025, o le a faʻateleina le faʻaogaina o kamela AI i le lalolagi atoa i le 64% , Saina o le a oʻo atu i le 72%, ma Saina e mamao i luma i le lalolagi i le faʻaogaina ma le taliaina o AI.

01 O le atinaʻeina o le atamai pito i luma o loʻo faʻavavevave, ma o faʻataʻitaʻiga faʻaoga e eseese.

O mea pu'eata pito i luma, ona o le fa'atapula'aina o le mana ma le tau, o nisi o galuega atamai, e mafai ona na'o ni galuega faigofie, e pei o le fa'ailoaina o tagata, ta'avale ma mea.
O le taimi nei ona o le faʻateleina o le malosi o le komepiuta, ma le faʻaitiitia o le tau, o nisi o galuega faʻalavelave e mafai foi ona faʻatinoina i le pito i luma, e pei o le fausaga vitio ma le faʻatupulaia o ata.

02 O loʻo faʻaauau pea ona siʻitia le faʻaogaina o le atamai pito i tua, ma o Saina e taʻitaʻia le lalolagi.

O loʻo faʻateleina foi le faʻaogaina o le atamai i tua.
O uta i le lalolagi atoa o masini pito i tua na oʻo atu i le 21 miliona iunite i le 2020, o le 10% o masini atamai ma le 16% i Saina.E oʻo atu i le 2025, o le aofaʻi ole vaega ole AI ole lalolagi e faʻamoemoe e tupu ile 39%, o le 53% o le ai ai i Saina.

03 O le faʻateleina o le faʻatupulaia o faʻamatalaga tetele ua faʻalauiloaina ai le fausiaina o le ofisa tutotonu saogalemu.

Ona o le faʻaauauina o le atamai o le pito i luma ma le pito i tua meafaigaluega ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le penetration rate, o le tele o faʻamaumauga faʻatulagaina ma le le faʻatulagaina o loʻo faʻatupuina, lea e faʻaalia ai se tulaga tuputupu aʻe pa, faʻalauiloaina le fausiaina o le nofoaga tutotonu.
Fa'afefea ona fa'aoga lelei nei fa'amaumauga ma fa'atauina le tau i tua atu o fa'amaumauga o se galuega e mana'omia e le nofoaga fa'asaogalemu e fai.

04 O le aofa'i o tupe fa'afaigaluega i alamanuia eseese e atagia mai ai le saoasaoa o le faufale atamai.

I alamanuia taitasi i totonu o le tulaueleele atamai o se tulaga.
Ua matou vaevaeina le aofaʻi o maketi saogalemu i totonu o vaega eseese e faʻaaogaina, ma le maualuga o pasene o taulaga (16%), felauaiga (15%), malo (11%), pisinisi (10%), tupe (9%), ma a'oa'oga (8%).

05 Mata'ituina ata vitio e fa'amalosia ai pisinisi uma.

I tausaga talu ai nei, o malo o atunuu eseese o loʻo faasolosolo malie le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le numera o taulaga.O galuega faatino e pei o le aai saogalemu ma le aai atamai e tulai mai e le gata, lea e siitia ai foi le alualu i luma o le saogalemu atamai o aai.E tusa ai ma le tele o maketi o pisinisi taʻitasi ma le faʻatupulaia o le lumanaʻi, o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o le taulaga e fai si tele.

Aotelega

O loʻo faʻaauau pea ona faʻalolotoina le maualuga o le atamai, ma faʻasolosolo malie le faʻaogaina o masini atamai.Faatasi ai ma i latou, o Saina o se taʻitaʻi o le lalolagi i le atinaʻeina o le atamai.O loʻo faʻamoemoeina i le 2025, o le a sili atu i le 70% le faʻaogaina o masini atamai pito i luma o Saina, ma o le pito i tua o le a oʻo atu foi i le sili atu i le 50%, lea o loʻo faʻavavevave i le vaitau o ata vitio atamai.


Taimi meli: Sep-02-2022